Колонскопия ми правиха в Доверие и ми вливаха антибиотик. Преди това 20 дни ядох само солети, бисквити, сухари, всичко друго ме прокарваше, дори и ориза. В болницата се престраших да пробвам да ям от храната която ми даваха и 3 дни дори веднъж не отидох до тоалетна. Пия салофалк и пробиотик Сега ям пилешка и морковена супа, препечен хляб, взех си и бебешка оризова каша без мляко да пробвам. Отслабнах 5 кг, в момена съм 46, а съм висока 170 см. Въпросът ми е, тъй като съм и начинаеща в кухнята.. как да си приготвя пиле с ориз, така че да не ми дразни. Искам да го направя на фурна, само ориз, моркови и пиле, без мазнина, в диетата ми дадена от гастроентеролог пише, че мазнина мога да добавям, но след като е приключило готвенето. Няма ли да загори храната така?
Ако се сещате още подходящи РЕЦЕПТИ, моля да ги споделите. Нямам нужда от "можеш да ядеш картофи" (например), искам идеи какво да ти направя, така да се каже.