За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 25 439
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
  • Мнения: 5 233
https://bg-mam.ma/p/1486121/45566132

Ето как изглежда крема с карамелизирана захар - 2 вид. Наистина има страхотен вкус.
         

# 46
  • here and now
  • Мнения: 4 325
Нещо се престарах и направих много телешки кюфтета, пържени.
Дали мога да ги префасонирам на някаква манджа?

# 47
  • Русе
  • Мнения: 5 233
Скрит текст:
Нещо се престарах и направих много телешки кюфтета, пържени.
Дали мога да ги префасонирам на някаква манджа?

https://ipeychev9.blogspot.com/2014/03/blog-post_8529.html

# 48
  • Sofia
  • Мнения: 21 709
Нещо се престарах и направих много телешки кюфтета, пържени.
Дали мога да ги префасонирам на някаква манджа?
В доматен или бял сос. Или с доматен сос и спагети.

# 49
  • Мнения: 2 779
Освен споменатите - дюнери също става, бургери.....в едно близко заведение за бърза храна правеха ѝ мусака 🙃.

# 50
  • Велико Търново
  • Мнения: 7 716
Звънче, готова съм Simple Smile

# 51
  • Мнения: 13 197
Един боб бих им сготвила на тия кюфтета, ако харесвате комбинацията, тя си е класика. При мен такова нещо като твърде много кюфтета няма как да има, изяждат се просто с друга гарнитура, варианти има винаги.

# 52
  • Мнения: 39 537
В рецептата за крем с карамелизирана захар от книгата, която е в поста на Пейч аз имам и добавка на 20 грама масло след махането от котлона.

# 53
  • Мнения: 3 841
Здравейте! Детето и мъжът ми много обичат крем карамел. Често го правя, но нито един път не стана гладък! Все с шупли. Къде бъркам?
Ще ми споделите ли стъпка по стъпка вие как го правите, за да няма шупли…

# 54
  • Sofia
  • Мнения: 26 514
Тайната е бавно печене и водата да не завира.

# 55
  • София
  • Мнения: 11 734
Благодаря ,записах се
Здравейте! Детето и мъжът ми много обичат крем карамел. Често го правя, но нито един път не стана гладък! Все с шупли. Къде бъркам?
Ще ми споделите ли стъпка по стъпка вие как го правите, за да няма шупли…
ФРЕНСКА КЛАСИЧЕСКА РЕЦЕПТА ЗА КРЕМ - КАРАМЕЛ

https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/11/blog-post_221.html

# 56
  • Мнения: 2 071
Здравейте, кулинарни вълшебници! Приемате ли въпрос от абсолютно начинаещ в кухнята? Реших да готвя пилешки гърди и имам много, много глупав въпрос, но какво да правя, ще питам. Купих ги преди малко, а ще ги готвя сигурно чак утре. Във фризера или в хладилника трябва да стоят? Понеже пише на температура до 4 градуса, ги сложих в хладилника, но дали е правилно?

# 57
  • София
  • Мнения: 4 472
Нищо няма да им стане в хладилника за един ден.

# 58
  • Sofia
  • Мнения: 21 709
Здравейте, кулинарни вълшебници! Приемате ли въпрос от абсолютно начинаещ в кухнята? Реших да готвя пилешки гърди и имам много, много глупав въпрос, но какво да правя, ще питам. Купих ги преди малко, а ще ги готвя сигурно чак утре. Във фризера или в хладилника трябва да стоят? Понеже пише на температура до 4 градуса, ги сложих в хладилника, но дали е правилно?
magicjo ти е писал/а вече.  Само не разбрах като имаш много, ще ги готвиш ли всичките. Ако ти остават и са охладени може да  ги замразиш.

# 59
  • Мнения: 2 071
magicjo ти е писал/а вече.  Само не разбрах като имаш много, ще ги готвиш ли всичките. Ако ти остават и са охладени може да  ги замразиш.
Ще ми трябват само две, а в тарелката май са повечко, така че ще замразя останалото, благодаря! Колко време може да стои замразено? Иначе, ето това мисля да готвя:
https://www.youtube.com/watch?v=7wMNpkQDw3c&list=LL&index=1

П.П. Когато кажат, "да се пече на еди колко си градуса", това значи ли, че предварително трябва да загрея фурната и как да разбера колко време да я загрявам?

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 15:59 от Джуд

Общи условия

Активация на акаунт