Кошмари в кухнята - 3 тема

  • 78 822
  • 1 088
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Мнения: 4 076
За мен манталитета на човек е водещ. Смятам, че сега да отида в това заведение ще е същата помия, няма да е бърсано от тогава. Собствениците и персонала ще пушат на воля. Менюто ще си е това от преди предаването.
Абсолютно съм съгласна.
Да не могат да си съставят интересно меню, да не разбират от интериор на заведението, да не успеят да си направят подходяща реклама - всичко това го разбирам и едно побутване от Манчев и шоуто много би помогнало. Но мърлявщината не се оправя за 3 дни, колкото време е той там.

# 1 021
  • Мнения: 8 997
тези клиенти какво ги карало да ядат замразените продукти преди промяната? Сигурно идват в кръчмата за социални контакти. Всеки селянин сигурно си прави сирене, месо, има пресни яйца и салати...

# 1 022
  • Мнения: 4 358
Най-вероятно е единственото заведение в селото.
Собствениците, едно че бяха мърляви и мързеливи, ама и се бяха обградили с такива хора. Сервитьорката беше отвратителна. Собственичката се държеше сякаш чистотата е някаква префърцунена подробност.
Като го гледам това шоу, не ми се мисли какви са кухните в повечето заведенийца.

# 1 023
  • София
  • Мнения: 16 146

Като го гледам това шоу, не ми се мисли какви са кухните в повечето заведенийца.
 
То да е само  в малките заведенийца ....
За съжаление и веригите ресторанти и скъпите места не им отстъпват.

# 1 024
  • Бургас
  • Мнения: 16 451
В момента гледам едно предаване на 24 kitchen, гостуват в ресторант Могариц в Сан Себастиян!
Манчев трябва да наложи на всички участници да изгледат видеото!
Какъв екип, каква хигиена!

# 1 025
  • Мнения: 8 997
абе малко излагат българския народ, като са бедни тези хора, естествено, че ще е мърляво,
И в други страни го има това предаване, но поне не показват всичко по телевизията. Също и при предаването "Съдебен спор" .

# 1 026
  • Мнения: 19 525
Защо бедността се свързва с мърлящина, хич не е задължително. И заведението има много хубав двор и потенциал, стига да им се работи. Иначе и аз така правя ресторант утре - набамкам фризера, два фритюрника, скара  и готово.

# 1 027
  • Мнения: 8 997
май нямат много пари за нови фризери, нови тигани и т.н, и трябваше Манчев да им ги купи. На село сигурно и печалбите са по-малки, аз си представям по-ниски цени на ястията. По-малки бакшиши.

# 1 028
  • София
  • Мнения: 62 595
Заведението е доста голямо, личи че първият собственик го е правил с мерак.

# 1 029
  • Мнения: 8 997
с такава тясна кухня?

# 1 030
  • София
  • Мнения: 62 595
Да е правено с мерак не означава да е правено според изискванията.  Правено е с много места, двор , интериорни и екстериорни мотиви, за да е приятно за клиентите. Едва ли е мислено да е добре за персонала.

# 1 031
  • Мнения: 19 525
Лошото е, че аз не виждам в такъв тип ресторанти какво може да се предлага извън фризер-фритюрник-скара ястия. Не знаеш колко човека ще ти дойдат, идват съселяни вечер които вече писахте, че си имат вкусни домашни неща у дома произведени, няма да ги шашнеш нито с кьопоолу, нито с някакво гурме, което пък няма да го искат и ще им е скъпо. Пържени картофи, кебапчета и пилешки хапки, шопска салата и до там.

# 1 032
  • Мнения: 8 997
ако ястията са вкусни, според мен ще идват,  имат домашни продукти, но можеда им са омръзнали буламачите на съпругите и бабите.
Те поднасяха неовкусена салата. Ако спазват рецептите на Манчев, може и да им се получи.
А за дискотеката - не им направи меню Simple Smile

# 1 033
  • Мнения: 4 358
Стига, бе хора! Мързела и незабелязването на мръсотия няма нищо общо с бедността.
Да, може и д анямат голям оборот, ама налепената мръсотия върху мазноъията навсякъде какво общо има. И се видя, че те си кютят с кеф, вместо да позачистят лекичко.

# 1 034
  • Мнения: 2 781
TriumphСобственикът избърса детското влакче с парцала за под.Flushed Ужас.

Тия имаха ли деца, не видях.
Значи представете си личната им хигиена, по-добре да не си представяме. Слагаш маркова тениска със змии и гола жена и всичко е точно.

Общи условия

Активация на акаунт