КАУФЛАНД - 45

  • 50 037
  • 763
  •   1
Отговори
# 735
  • Мнения: 35 182
Аз правя гофретите по тази рецепта.
Писала съм 10 бр, но се има предвид гофрети направени в уреда на Лидл
Скрит текст:

# 736
  • Мнения: 3 417
Аз правя гофретите по тази рецепта.
Писала съм 10 бр, но се има предвид гофрети направени в уреда на Лидл
Скрит текст:
То и моят е от Лидл , но е този https://archiv.kompasslev.cz/moiatabroshura.bg/public/gimg/5/3/7 … 90-900-100000.jpg

# 737
  • Мнения: 35 182
Нямам толкова място аз за толкова голям. За това искам този от К.

# 738
  • Мнения: 3 417
Нямам толкова място аз за толкова голям. За това искам този от К.
Ти ако мислиш , че имам място .
Купих си го преди години като коледен подарък и за да правим гофрети за Коледа . Сега стои наврян в там кухото на кухненският ъгъл -  събира доста джунджурии . Но хлебопекарната горката все няма място .

# 739
  • Мнения: 27 760
Въобще не съхранявам моите 4 гофретника (единият е двойния) в кухнята Laughing А иначе повечето май си имат опция за съхранение изправени странично...

# 740
  • Мнения: 3 417
Въобще не съхранявам моите 4 гофретника (единият е двойния) в кухнята Laughing А иначе повечето май си имат опция за съхранение изправени странично...
Четири гофретника - ти ме закопа .
И защо четири .
Аз искам такъв с квадратна форма , ама нали имам този и ми се струва излишно разхищение за уред , който ползвам на 4 месеца веднъж.

# 741
  • Мнения: 27 760
С различна форма са Stuck Out Tongue Winking Eye Нашите се използват често. Wink

# 742
  • Мнения: 3 417
С различна форма са Stuck Out Tongue Winking Eye Нашите се използват често. Wink
Кои са най- добри според теб.
Щото моят нещо не ми харесва или не съм му улучила рецептата.

# 743
  • Мнения: 27 760
Аз всичките си ги харесвам, стават си хубави гофретки. Квадратните гофретки са малко по-различни, с повече релефи. Но най-важна си е рецептата.

# 744
  • Мнения: 35 182
Аз се чудя да изчакам ли гофретник с детски форми или да търся този Cry

# 745
# 746
  • Стара Загора
  • Мнения: 2 526
За гофрети винаги препоръчвам Тази рецепта.
Винаги стават.

# 747
  • Мнения: 8 998
Аз го имам гофретника от кауфланд от няколко години, по спомен беше 10-11 лв, малък, кръгъл.  Падна му лампичката, но не пречи на работата. Прибирам си го в шкафа и го вадя като ми трябва, мия го под чешмата с гъбата, както и тостера,който е на същия принцип. Ползвам го след пълно изсъхване, което е след седмици.
Никога не го мажа с нищо.
Номерът за да  е залепва е да е хубаво загрял и в сместта да има мазнина, най-добре масло. Колкото повече масло, толкова по-хрупкави стават.
Любимата ми рецепта е от книжката на един друг гофретник, има настъргана ябълка,  прясно мляко, масло, яйце и брашно, не помня пропорции, правя всичко на око в чопъра.

# 748
  • Мнения: 3 417
Аз го имам гофретника от кауфланд от няколко години, по спомен беше 10-11 лв, малък, кръгъл.  Падна му лампичката, но не пречи на работата. Прибирам си го в шкафа и го вадя като ми трябва, мия го под чешмата с гъбата, както и тостера,който е на същия принцип. Ползвам го след пълно изсъхване, което е след седмици.
Никога не го мажа с нищо.
Номерът за да  е залепва е да е хубаво загрял и в сместта да има мазнина, най-добре масло. Колкото повече масло, толкова по-хрупкави стават.
Любимата ми рецепта е от книжката на един друг гофретник, има настъргана ябълка,  прясно мляко, масло, яйце и брашно, не помня пропорции, правя всичко на око в чопъра.
Всичко друго ми става . Само с гофрети съм карък .
На око - ама кажи горе - долу .
Значи пробвала съм не знам колко рецепти и все нещо не ми пасва.
И тази с 250 г масло . И друга с олио  , с кисело мляко и т.н. Пека няколко и после даже и сместа хвърлям . Бавно става - уж моят е мощен и двоен. 
Явно аз не умея .
Този с ябълката ми хареса . Та моля сподели горе - долу . Донесоха ми ябълки от село .

# 749
  • Мнения: 8 998
В чопъра първо нарязвам една ябълка и я смилам, тя става на много малки парченца, като настъргана. След това чуквам едно яйце, слагам масло, не знам колко да кажем 70 грама, гребвам с лъжицата, маслото ми не седи в хладилника.
Слагам 5-6 с.л брашно и наливам прясно мляко, като преценявам на око за да стане необходимата гъстота. Слагам сол, захар по една щипка и много малко сода. Врътвам го чопъра на 2 на 3. Винаги стават. Децата ги ядат без нищо, само така.
Понякога вместо брашно, слагам овесени ядки, стават супер меки с тях.

Общи условия

Активация на акаунт