Меню за юбилей

  • 1 411
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 14 144
При нас беше плата с луканки, сушеница, кашкавал и подобни, както и пилешки хапки, и панирани топени сиренца. Самостоятелна салата, основно от крехко свинско с картофено пюре и някакъв сос, както и хляб, който си пекат те. За десерт торта, поръчана в сладкарски цех. Поръчвахме допълнително плата и безалкохолни вечерта, за да са доволни гостите и да не стоят пред празни чинии. Вино и безалкохолни от ресторанта, ракия и уиски си внесохме. 70 човека бяха при нас. Този ресторант предлагаше три варианта на меню с изчислена цена. Преди това питахме в друг ресторант,  където ми бутнаха менюто в ръцете, да си изберем и сглобим ние каквото искаме от предлаганото, а те после ще сметнат цената. Отсвирихме ги. Като не знаят как да ни вземат парите, проблемът си е техен.

# 16
  • Мнения: 9 790
Отидете като гости на ресторанта, поръчайте от менюто това, което ви се струва подходящо. Преценете бързината на приготвяне, качество на храната и т.н. Направете си списък с предлаганите в менюто салати, предястия, основни и преценете кои биха се запазили добре, ако са приготвени предварително, топли или студено предястия предпочитате, за всички гости еднакво ли ще е менюто или не. Ясно е, че няма да приготвят наведнъж всичко.
Ако теста с ресторанта не се получи поне ще и те време да търсите друг.

# 17
  • Мнения: 14 144
При нас всичко беше приготвено навреме и сервирано на всички по едно и също време. Но ресторантът има опит с големи празненства.

# 18
  • Мнения: 9 790
Лятото присъствахме на юбилей в Х-л Аква в Бургас. Всички гости бяха 110 души и всичко мина супер. Храната и обслужването бяха добри, всичко беше сервирано навреме. Тази информация обаче с нищо не помага на авторката, която пише, че персоналът в резервирания ресторант е нов и неопитен.

# 19
  • Мнения: 14 144
Помага ѝ. Вижда, че има "ресторанти" и "ресторанти". В такъв, в който не могат да ми предложат даже меню, не бих си дала парите.

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт