Слоукукър – мнения, рецепти

  • 17 397
  • 205
  •   1
Отговори
# 60
  • Мнения: 5 180
Моя крокпот пари ужасно много отвън, само дръжките са ок за местене, ако се налага.

# 61
  • тук и там
  • Мнения: 11 638
Здравейте.Вчера се сдобих с малък крок-пот( на промоция беше в Амазон). Днес мисля да го пробвам.
Като за начало-смятам боб да сготвя. Може ли рецепта? Прочетох че се слага малко вода, също-че се вари за малко  със сода и се хвърля първата вода-като при всяко готвене на боб и тогава се слага в крок пота, но не ми е ясно-кога се слагат подправките, доматът,моркова и т.н. Също колко часа и на каква степен да го пусна? Ще съм благодарна за съвети и насоки,още повече за подробна рецепта,ако има такава Blush.Flowers Hibiscus

# 62
  • Мнения: 2 435
Здравейте.Вчера се сдобих с малък крок-пот( на промоция беше в Амазон). Днес мисля да го пробвам.
Като за начало-смятам боб да сготвя. Може ли рецепта? Прочетох че се слага малко вода, също-че се вари за малко  със сода и се хвърля първата вода-като при всяко готвене на боб и тогава се слага в крок пота, но не ми е ясно-кога се слагат подправките, доматът,моркова и т.н. Също колко часа и на каква степен да го пусна? Ще съм благодарна за съвети и насоки,още повече за подробна рецепта,ако има такава Blush.Flowers Hibiscus

https://didi-mybook.blogspot.com/2016/12/blog-post_19.html?m=1&a … nCCcoWnURGRAQ2oak

вторият линк е със съвети Simple Smile
https://ladybook.bg/top-10-sveta-za-izpolzvane-na-ured-za-bavno-gotvene/

# 63
  • тук и там
  • Мнения: 11 638
Супер! Благодаря! Flowers Hibiscus Ще го пробвам днес!

# 64
  • София
  • Мнения: 547
Престраших се да добавям ориз в последния час на готвенето (според инструкциите на Пепчо Simple Smile
Готвих веднъж свинско с кисело зеле от буркан - обикновено не слагам ориз, ама тоя път реших да пробвам. Имаше си течност, на око прецених в шепата малко ориз и го зарових в зелето за 1 час. Стана супер! 😃
Ще се прави и на други манджи Simple Smile

# 65
  • Мнения: 13 012
Значи ако съм на 10 часа програма, слагам ориза суров на 9-я час така ли?

# 66
  • София
  • Мнения: 547
Нещо такова, да. И да предвидиш дали има достатъчно течност за количеството ориз, ако не - да се долее (топла вода).
Аз засега само веднъж съм го правила, но искам да пробвам пак.

# 67
  • Мнения: 9 123
Точно така. Някак си си преценяш колко течност ти е останала Simple Smile и имаш предвид, че там не поема 1/3 вода.
И супа така съм правила - месото със зеленчука се вари, прибирам се от работа, добавям ориз и докато пооправя още нещо, след 30-40 мин - сложа и застройката. А си фиде - още по-малко време.

# 68
  • Пловдив
  • Мнения: 40 845
Момичета, не помня дали съм питала... ама ...има ли миризма при готвене? Т.е ако го включа трябва да е под аспиратор и да работи и той 8ч или...?

# 69
  • София
  • Мнения: 13 893
Няма силна миризма. Не е необходим аспиратор.

# 70
  • Мнения: 6 891
миризмата не е силна, но има миризма. ако кухнята ти е в хола, както е модерно ... няма как да не ти мирише на сърмички ако се готвят сурмички.

# 71
  • Пловдив
  • Мнения: 40 845
Ясно...начи няма как да работи и аспиратора по 8ч на ден Head Band  Току се навия и нещо ме откаже Simple Smile

# 72
  • София
  • Мнения: 13 893
Можеш на балкона да го оставиш. Не е силна миризмата. На мен не ми пречи. В мултикукъра, въобще не се усеща. Много добре е уплътнен.

# 73
  • Пловдив
  • Мнения: 40 845
Ще се оглеждам за оферта и може и да взема...
Мерси!

п.п. Този гледах...като на Жаки https://www.emag.bg/slow-cooker-crock-pot-5-7-l-2-nastrojki-funk … 050/pd/DL60RMBBM/

# 74
  • София
  • Мнения: 13 893
Вземи и с функция под налягане. По-добре са уплътнени. Моят и пържи и пече, но е май по-малък като обем.

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт