Instant Pot - тема 3 - мнения, рецепти и съвети

  • 43 237
  • 735
  •   2
Отговори
# 15
  • Мнения: 1 445
Който питаше за дулче де лече-то,да знае,че се получава в Инстант пот. Купих 3 консерви кондензирано мляко от Берьозка,махнах им етикетите,сложих върху решетка в ИП,покрих с вода (изцяло) и готвих 40 минути под високо налягане. След това natural release и чаках да изстинат консервите.



# 16
  • Berlin
  • Мнения: 11 267
Да и аз слагам вода, колкото да покрие пастата. Обикновено си правя заготовка за Болонезе, отгоре пастата, вода и това е. Понякога става мааалко по-водно, ама не ми пречи, после попива пастата соса, като поизстине малко.

# 17
  • София
  • Мнения: 2 688
И аз си обожавам машинката, моята е голямата, с двата капака.
От големите плюсове е, че не чистя котлони.., но всичко ми харесва.
Особено тегавото телешко става божествено за отрицателно време.
Но аз готвя с групите във фейса - търсачките намират всичко, хората готвещи там знаят всичко.

Успех на всеки решил да се пробва с този уред!

# 18
  • Мнения: 534
И аз имам pot duo plus и понеже исках и фраер и се чудя кога ли ще дойде в бг ultimate lid. Thinking Много му се точа, не искам два капака и в същото време не ми се поръчва от uk, няма да има гаранция.

# 19
  • Мнения: 328
Здравейте! От един месец имам Instant pot Duo crisp and air fryer 8 l, търся рецепта за фазан на програма,, бавно готвене,,.
 И да се похваля с една баничка, за първи път използвах програма bake, получи се страхотна.

# 20
  • Мнения: 353
На решетката ли само сложихте хартията за печене и баницата? На колко време пекохте?

# 21
  • Мнения: 1 445
И аз имам pot duo plus и понеже исках и фраер и се чудя кога ли ще дойде в бг ultimate lid. Thinking Много му се точа, не искам два капака и в същото време не ми се поръчва от uk, няма да има гаранция.

След месец ще го има

# 22
  • София
  • Мнения: 2 688
Огромен плюс за мен освен всичко друго е, че не чистя котлони.

Иначе готвя по фейса - в групите там има всякакви рецепти, хората дето пишат знаят всичко и много помагат.
Успех на всички дето ще се решат да си купят ИП.

# 23
  • Мнения: 328
На решетката ли само сложихте хартията за печене и баницата? На колко време пекохте?
Не съм слагала решетката, хартията е директно във вътрешния съд, намазних я и наредих навитите кори. Първо на соте, за 15 минути, под обикновен капак, за да се запече отдолу. След това със запичащия капак, bake 160 градуса, бях нагласила на 40 минути, но на 35 минута я проверих с клечка и прецених, че е готова, беше се много хубаво запекла отгоре.

# 24
  • Мнения: 4 144
Някой има ли такива?
Дали става за сушене и за печене на сладки?

# 25
  • Мнения: 1 522
Това изглежда яко😳😁 сигурно ще стане, защо не

# 26
  • Мнения: 6 733
При мен на ниндждата на разни приставки крачетата са от някаква недраскаща материя. Това не знам как ще се понася с покритието

# 27
  • Berlin
  • Мнения: 11 267
На пота е стоманено, тъй че не би трябвало да му стане нещо.

# 28
  • Мнения: 6 733
моето има някакво сиво покритие, но не е тефлон.

# 29
  • Мнения: 4 144
А вие какви други тавички, скарички и разни други принадлежности имате?

Общи условия

Активация на акаунт