Азиатска кухня - тема 2

  • 15 294
  • 254
  •   2
Отговори
# 135
  • Sofia
  • Мнения: 21 728
... Сега на индукционен котлон
Газифицирани сме, за моя радост.

# 136
  • Мнения: 3 576
... Сега на индукционен котлон
Газифицирани сме, за моя радост.
Ние пък, за моя радост, се отгазифицирахме Grinning

# 137
  • Мнения: 7 940
А кято се сложат яйцата студени във врящата вода, не ес ли пукат?

# 138
  • Мнения: 3 576
А кято се сложат яйцата студени във врящата вода, не ес ли пукат?
Някои се пукат - зависи колко е дебела черупката. Аз сипвам във водата приблизително чаена лъжичка сол, че ако се спука някое, поне не изтича извън черупката, просто е по-воднисто около белтъка, когато се бели, но такива ги ползвам настъргани твърдо сварени в салати или за плънка и не им пречи.

# 139
  • Sofia
  • Мнения: 21 728
Въпросът с яйцата вече няма общо с азиатската кунхя и стана като за "бързите въпроси и отговори".

# 140
  • Мнения: 1 786

Тай пияни нудели и японска салата от краставици
Тай пияни нудели
Японска салата от краставици 

Съботния рамен

# 141
  • Русе
  • Мнения: 5 260
Свинско по китайски

# 142
  • Мнения: 1 786

Корейски зеленчукови палачинки с тиквички и лук
Японска салата Харусаме 春雨サラダ

Японски суфле палачинки

# 143
  • Мнения: 528
Много ме е яд, но се сетих да снимам след като започнах да ям.
Рамен супа

# 144
  • Мнения: 6 941
Jenaiassez рамен кога ги слагаш за да не се разварят? Аз на два пъти опитах и при мен станаха ужасни. Сега си мисля да ги сложа в купичките направо и да полея със супата и да оставя да постои така. Не знам защо така стават при мен.

# 145
  • Мнения: 1 786
Jenaiassez рамен кога ги слагаш за да не се разварят?
Не се разваряват, ако се спазва времето за варене при вече кипяща вода. За нудели тип Чойс -3-3,5 минути не повече. За соба нудели в зависимост от вида от 2-2,5 мин  до 4-4,5 минути  и т.н

# 146
  • Мнения: 592
Jenaiassez, зеленото спанак и пресен лук ли е?

# 147
  • Мнения: 6 941
но вариш ли ги или само ги накисваш в кипяща вода.

# 148
  • Мнения: 1 786
но вариш ли ги или само ги накисваш в кипяща вода.
Вариш.

# 149
  • Мнения: 6 941
ще пробвам за трети път и дано имам късмет.

Общи условия

Активация на акаунт