Bonduelle - пролетното настроение започва в чинията ви!

  • 6 570
  • 397
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2
Внимание, любители на полезната храна!

Задава се един от най-светлите празници, а именно Великден. В този период мнозина се обръщат към постните ястия, търсейки не само вкус, но и гозби, които са в хармония с традициите и природата.

В този дух, ние от Bonduelle, с гордост представяме нашата селекция от най-предпочитани продукти, които пренасят цветовете от градината директно на вашата трапеза:


●   Млад грах
Знаете ли, че младият грах е толкова свеж и сочен, както когато грахът може да се консумира направо от градината в началото на лятото? И нещо повече – толкова е свеж, че не изисква никакви добавки. Има богата хранителна стойност и съдържа фибри и протеини, които ще Ви поддържат през цялото лято.



●   Царевица Premium
Нашата внимателно подбрана златна царевица идва от най-добрите унгарски полета. Със своето високо качество и естествена сладост е идеална като бърза хранителна закуска или дори съставка в здравословно и прясно ястие на обяд или вечеря.


●   Червен боб
Богат на растителни протеини и няколко важни фибри, бобът става незаменима част от всяка закуска, обяд и вечеря. Например можете да приготвите известната рецепта Fasoulia, която съдържа ориз, домати и подправки по избор. И не забравяйте – бобът е невероятен източник на енергия!

●   Зрял фасул
Зрелият боб, известен още като протеиновият шампион, съдържа фибри, желязо и витамини. Той е един от незаменимите пионери в българската традиционна кухня, благодарение на прочутата яхния от бял боб. Всичко, от което се нуждаете, е лук, моркови, чили и домати в допълнение към боба и voila – имате невероятно ястие за обяд и вечеря!

Разкрийте вашия талант в кулинарията и спечелете в нашата вълнуваща игра!
Споделете с нас любима рецепта, съдържаща поне един от продуктите в нашата селекция, представена по-горе.

Как да участвате:
👩‍🍳 Споделете съставките, които използвате, както и стъпките за приготвяне, които следвате. Ще се радваме да публикувате и снимки на самото ястие.

Играта ще се проведе в два етапа - един само за потребителите, открили великденското яйце на Bonduelle във форума и един за всечки потребители.
Първи етап ще се проведе от 10:00 ч. на 15.04 до 13:00 ч. на 19.04.2024 г. и ще бъдат изтеглени двама печеливши. Animal Hatching Chick Вижте кой печели >>> ТУК.
Втори етап ще се проведе от 13:30 ч. на 19.04 до 23:59 ч. на 24.04.2024 г. и ще бъдат изтеглени трима печеливши.
Наградите са вкусни продукти Bonduelle - четири вида консерви (Зрял боб, Червен боб, Млад грах и Царевица Premium), дъска за рязане и престилка.

Нека вкусът и творчеството бъдат ключ към успеха!  

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 14:52 от Жaклин

# 1
  • Мнения: 1 162
С червен боб обичам да си правя салата. Доста елементарна е, но много я харесвам. Слагам краставица, розов домат, червен боб и сос 1000 острова. Само това, а става супер.

# 2
  • Мнения: 85
Преди няколко години открих рецепта за салата със сурими, крайно неподходяща за Коледните и Великденските празници, заради наличието на друго месо, но толкова се хареса вкъщи, че задължително се прави като имаме повод да се съберем.

Съставките за салатата са:
Кисели краставички
Царевица Premium
Млад грах
Моркови
Сурими
Ябълки (пожелание)
Червен боб (пожелание)
Кисело мляко
Майонеза

Всичките зеленчуци и ябълките се нарязват на малки кубченца, приблизително с еднакви размери и се слагат в голяма купа, като към тях се прибавят нарязаните на кубченца сурими. Пропорциите са на око, но се стремим да е балансиран вкусът и всичко да се усеща, така че мерим по чаени чаши и от всичко слагаме еднакво количество.
Към нарязаните зеленчуци, ябълките и суримите - слагаме майонеза и кисело мляко (отново на вкус), така че хем да не е воднисто, хем да не е много тежко.
Предпочитаме салатата студена, от хладилник, но ако не сме направили двойна доза - не успяваме да изчакаме да изстине Grinning

# 3
  • Мнения: 210
Правя си вкусна салата със царевица.
Рецептата е :
Царевица Premium
Рулца от раци
Майонеза

# 4
  • Мнения: 175
Много обичаме редената салата приготвена с продуктите на Бондуел и редовно я приготвям, като ползвам Мексико микс GOLD
Варени картофи, яйца, маслини, грах, моркови, царевица, червена чушка, майонеза, кисели краставички, сирене, кашкавал


# 5
  • Там...
  • Мнения: 282
Любими на децата, а и на нас, са задушените зеленчуци, които приготвям със замразени такива на Bonduelle (с тях стават най-вкусни Wink). Рецептата е елемнтарна, но пък мнооого вкусна Simple Smile На тиган задушавам царевица, грах, морков, броколи, карфиол, брюкселско зеле. След омекване на зеленчуците и изпаряване на водата, запържвам за кратко в олио, добавям масло, копър, настъргвам кашкавал, поръсвам с пармезан. Да си оближеш пръстите Yum

# 6
  • София
  • Мнения: 2 006
Нямаме никакви спецални рецецепти. Царевицата Бондюел влиза като съставка в повечето ни салати. Грахът пък става чудна гарнитура задушен с масло.

# 7
  • Велико Търново
  • Мнения: 2 586
Много обичаме в къщи една салата, чиято рецепта една приятелка донесе от Украйна преди много години и съм я нарекла Украинска салата. Правя я предимно за Нова година и Коледа.
1 ч. ч. консервирана царевица Bonduelle
1 пакетче рулца от раци, нарязани на дребно
4 твърдо сварени яйце, нарязани на дребно
1 1/2 ч. ч.  сварен ориз
5 стръка зелен лук
1 скилида счукан чесън
1 кофичка майонеза
1-2 с.л. кисело мляко
Всичко се обърква и се прибира в хладилник. Хубаво е да се консумира на следващия ден.

# 8
  • софия
  • Мнения: 25 479
Пюрето от грах е чудесна и бърза гарнитура.
Грахът се сварява до готовност. Пасира се с готварска сметана и се добавят листа мента за аромат.

# 9
  • Мнения: 1 791
Много обичам грах на Бондюел с масло и сол на тиган като гарнитура.
Слагам кубче масло в затоплен тиган, докато се разтопи. Добавям граха и разбърква. Сол на вкус.

# 10
  • Мнения: 498
Червен жоб кидни ми е любим за салата. Добавям ситно нарязан лук, силантро, настрърган монтерей джак, зехтин и любимата ми кейджън подправка.

# 11
  • Мнения: 1 359
Много обичам задушен грах с масло, чесън и копър.

# 12
  • Мнения: 3 931
Царевицата на Бондюел е част от любимата ни салата с макарони - царевица, майонеза, сварен пакет макарони, риба тон и кисели краставички. На око - според желанията.

# 13
  • Мнения: 264
Нямам специална рецепта. Червения боб го правя на салата с малко олио, оцет, сол. А сладката царевица малката я яде натурална. Толкова е вкусна, че няма смисъл от добавки.

# 14
  • Мнения: 104
Салата от червен боб:
царевица Bonduelle
червен боб 
соев сос 
лимонов сок 
зехтин 
сол
В голяма купа разбъркваме боба  и царевицата.
Поливаме със зехтин, лимонов сок, соев сос и сол на вкус.

Общи условия

Активация на акаунт