Bonduelle - пролетното настроение започва в чинията ви!

  • 6 565
  • 397
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 180
Приготвям пиле жулиен с царевица,ктаставички и сметана,всички много го харесваме Simple Smile

# 16
  • Мнения: 799
Децата много обичат зелена салатка с репички, царевичка, варено яйце и краставица.

# 17
  • Мнения: 381
Любимо на нас и децата са задушени зеленчуци с масло ❤️

# 18
  • Мнения: 10 383
Любима ни е салата от царевица Бондюел, риба тон, зелена салата и краставица. Сосът е от майонеза, лимон и зехтин за аромат.

# 19
  • на последния етаж
  • Мнения: 8 766
Любима салата у дома: объркват се 1 консерва царевица, 1 консерва червен боб, 1 консерва риба тон, глава червен лук, сол, зехтин и пресен лимон за овкусяване.

# 20
  • Мнения: 802
В къщи много обичаме задушени зеленчуци. А грахът, зеленият боб и царевицата на Bondulle са невероятни. Другото, което много обичаме в къщи е царевица Bondulle на пара с масло и сол.

# 21
  • Мнения: 8 477
Ориз със зеленчуци (грах, моркови, царевица, броколи) - любима рецепта.
На почти всяка салата обичам да добавям царевица.

# 22
  • Мнения: 183
Приготвям салата с риба тон.
Продукти:
    маруля/айсберг- 1 бр.
    риба тон - 1 консерва
    царевица - 1/2 консерва
    краставици - 1 бр.
    хималайска сол
    зехтин
Приготвяне:
1) Почисвам марулята и я измивам.
2) Накъсвам я.
3) Слагам в купа, добавям нарязаната на кръгчета краставица, царевицата и рибата тон.
4) Овкусявам зелената салата със хималайска сол и малко зехтин.

# 23
  • София
  • Мнения: 1 374
С червен боб и царевица приготвям салата с риба тон и домати. Овкусявам с лимон, зехтин и сол.

# 24
  • Мнения: 397
Обичам всякакъв вид салати, но най обичам царевичка леко задушена и поръсена със сол и пармезан.
Но иначе другата ми любима салатка е, зелена салата, риба тон, зелен лук, репички и царевица. А за дресинга използвам дижонска горчица, балсамико, зехтин, блендирам и поливам.

# 25
  • Мнения: 689
Използвам царевица Bonduell за приготвяне на салата със айсберг , домат и авокадо.Дресинк от кисело мляко , майонеза и лимонов сок.

# 26
  • Бургас
  • Мнения: 360
Грах  Bondulle а и броколи готвя с ориз на фурна най често.

# 27
  • Варна
  • Мнения: 674
Продуктите на Бондюел са толкова вкусни, че не оставаме без тях. Лесно е задушени с масло, понякога сметана, за салати, супи, гарнитури, в основно, солен кекс/мъфини, сандвичи, разядки, в някои десерти ( напр. сладки макарони на фурна, добавям царевичка ), с една дума-навсякъде!

# 28
  • Мнения: 249
Грах  - просто го слагам в печен гювеч на фурна. Крехък е и много сладък.
Царевица - правя на децата чашки с царевица, затоплям я и слагам масло. Отгоре всеки си решава с какво да поръси.
Микс от замразени зеленчуци - готвя ги на пара и овкусявам с лимон, зехтин, сол и черен пипер. Чудесна гарнитура.

# 29
  • София
  • Мнения: 1 626
Царевица Bonduellе слагам на всичко:
1. Судена паста с царевица Bonduellе, риба тон, чери домати, каперси, риган, зехтин и маслини
2. Царевица Bonduellе с масло, пармезан и сол (като тези които ги продават навън, но по-хубава)
3. Царевица Bonduellе със задушени зеленчуци Bonduellе грах и моркови с масло
4. Ориз с царевица Bonduelle, грах и моркови

Общи условия

Активация на акаунт